Nieuwsbrief 29 augustus 2022

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Noord, 29 augustus 2022

Hallo allemaal,

Hopelijk is iedereen weer veilig en gezond thuis gekomen na een zeer mooie zomervakantie.
Er staat een druk naseizoen op ons te wachten. In deze nieuwsbrief leest u daar meer over.


Tennislessen

30 en 31 augustus starten de lessen weer. Degene die al getraind hebben in de maanden voor de zomervakantie, die worden door Doeko automatisch ingedeeld en ontvangen via de app een bericht.
Wil jij ook gaan lessen? Meld je dan aan bij Doeko via de app 0610753622
Voor de nieuwe spelers geeft hij 3 proeflessen voor € 20,00.

Najaarscompetitie

Dit jaar spelen leden van 3 teams in de najaarscompetitie. Op dinsdagavond spelen de dames en op vrijdagavond spelen de heren en het mix team.
Onderstaande staat een stukje uit de webagenda met de data wanneer er uit en thuis gespeeld wordt.
Op dinsdagavond zullen er een aantal lessen verzet worden, daar de banen dan bezet zijn voor de competitie wedstrijden. Komen jullie de teams ook aanmoedigen?
Op zaterdag zijn er dit najaar dus geen competitiewedstrijden en kunnen de banen gebruikt worden voor recreatief tennissen.

Onderling toernooi en BBQ

Zoals jullie al in bovenstaande overzicht kunnen lezen is het toernooi afgelast. Er waren slechts 9 aanmeldingen en dat op een ledenbestand van 95 personen!
Als bestuur en barcommissie vragen wij ons af waarom er zo weinig aanmeldingen waren.
Heeft iedereen het te druk? Of is de mail niet aangekomen? Hebben jullie hier geen zin in? Is het tijdstip verkeerd? Waren de kosten te hoog?
Wat zouden wij kunnen organiseren om wel deelnemers te krijgen?
Waarom komt er vrijwel niemand op donderdagavond naar de toss?
Graag krijgen wij hier zicht op. Stuur daarom jouw reactie naar [email protected] Ideeën zijn ook van harte welkom.

Pin automaat

Sinds het voorjaar kan er in de kantine per pin betaald worden.
Gebruik je een consumptie dan kan je deze meteen of bij het naar huis gaan afrekenen. Hierdoor hoeft de kantine commissie niet meer alle barkaarten op te sparen, mails met de factuur te sturen en alle bankzaken daaromtrent te regelen. Heel veel handelingen minder, dus minder belasting voor de vrijwilligers.
De handleiding van de SumUp Air ligt naast het koffiezet apparaat

Rabo Clubactie

Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst terug aan de verenigingen. Daarnaast zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Aldus de Rabobank.
Om als T.V. De Noord ook in aanmerking te komen voor een deel van de winst, kan iedereen die aangesloten is bij en lid is van de Rabobank stemmen op T.V. De Noord. Wij staan ingeschreven bij Rabobank Noordenveld West Groningen. Via deze link kom je op onze pagina https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht/clubdetail?id=287800 en kan je van 5 t/m 27 september stemmen.
Hoe meer stemmen hoe meer geld we krijgen. Dus vraag iedereen in je kennissenkring om ook op onze vereniging te stemmen.
Van het geld willen wij beplanting kopen om rond het tennispark een windkering te maken.

Baan afhangen

De vereniging groeit, het is mooi tennisweer dus de banen worden intensiever gebruikt.
Het bestuur juicht dit uiteraard toe, maar het blijkt dat er meerdere uren achter elkaar een baan gereserveerd wordt door één groep. Het beleid is max. 1 uur baanhuur per dag voor 2/3 spelers, 4 spelers kunnen via het reserveringssysteem automatisch 1 ½ uur tennissen. Mocht de baan daarna niet geboekt zijn, dan mag je doorgaan met tennissen. De banen moeten voor gebruik gereserveerd worden via het digitale afhangsysteem. Voor de handleiding zie https://www.tvdenoord.nl/baan_reserveren_handleiding
Na het gebruik van de banen moet je de banen slepen. Indien gebruikt ook de verlichting uitschakelen (direct als je de baan verlaat!), controleren of het koffiezetapparaat uit is, de gebruikte consumpties betalen per pinautomaat, checken of airco/verwarming uitstaat (gelieve zo min mogelijk te gebruiken ivm energieverbruik), verlichting in de kantine uitdoen en de kantine (de klink eerst omhoog doen dan de sleutel omdraaien) en het toegangshek af sluiten.
Het volledige baanreglement staat op de site. https://www.tvdenoord.nl/baan_reglement

Kantine vloer

Enkele weken geleden is de vloer van de kantine vernieuwd. Helaas is de uitvoering niet naar onze wens gegaan. Dit was ook diverse leden opgevallen en zij hebben hun zorgen geuit. Bedankt voor jullie reacties, de accommodatie commissie is er mee bezig.


Even ter herinnering Zo sponsor jij T.V. De Noord helemaal gratis:

Klik via OnzeClubwinkel of onderstaande link door naar een webshop en doe je aankoop of boeking zoals je gewend bent. Voor jou een kleine moeite, voor T.V. De Noord een grote steun. https://www.onzeclubwinkel.nl/v2/index.php

Iedereen een mooi najaar toegewenst met vele tennisuren.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 14964020

Tennispark TV de Noord

Provincialeweg 145
9861 RA GROOTEGAST

KVK-nummer

40023066