Nieuwsbrief 21 april 2023

 T.V. De Noord Nieuwsbrief 21 april 2023                     

Zojuist kwam ik, tijdens een lange wandeling met de hond, een aantal actieve leden van onze vereniging tegen. Op de (wielren)fiets, hardlopend en flink doorstappend, allemaal werkend aan hun conditie voor het nieuwe tennisseizoen. De vogels fluiten onderwijl een vrolijk deuntje en de bloemen en bomen geven weer wat kleur aan het landschap, het voorjaar komt eraan….nu het zonnetje nog, maar daar houdt het schema van de KNLTB voorjaarscompetitie geen rekening mee.

Dit voorjaar spelen er weer 3 teams mee; op dinsdagavond een dames team, op vrijdagavond een mix team en op zaterdag een heren team. Helaas heeft de technische commissie geen aanmelding van jeugdleden ontvangen.

Voor de jeugdleden die het volgende seizoen wel competitie willen spelen. Meld je aan via [email protected] of bel met Hidde Veenstra  06-520 58 915. Als er binnen onze vereniging te weinig aanmeldingen zijn, dan kan er weer een regio team gevormd worden met spelers van andere clubs. Als er een thuis wedstrijd is kan er geen baan gereserveerd worden. Voor het speel schema zie de agenda op de website  of via deze link T.V. De Noord (tvdenoord.nl)

Toss

Op donderdag avond kan er ook geen baan gereserveerd worden. Het is dan nl. de zogenaamde toss avond. Alle leden vanaf 16 jaar kunnen dan vrij komen tennissen, onafhankelijk van je spelniveau. Iedereen speelt met iedereen, volgens roulatie schema op tijd, afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers. Komen jullie ook gezellig een balletje slaan?  

Het Groote Gastvrij Open 2023  

Ons eigen toernooi is weer super goed verlopen! Mede door de inzet van alle vrijwilligers, deelnemers en onze sponsoren hebben wij 8 dagen kunnen genieten van mooie tenniswedstrijden. Iedereen hartelijk dank voor jullie inzet.   Schrijven jullie alvast in jullie agenda dat van 23 maart t/m 30 maart 2024 weer het GGvO is  

Zomer Challenge  

Van 1 juni t/m 30 september is er dit jaar weer de mogelijkheid om een zomer lidmaatschap af te sluiten. Volwassenen betalen € 50,00 en jeugd tot en met 17* jaar € 20,00 Inschrijven kan via het formulier op de website. * wordt je in deze periode 18 jaar dan mag je jezelf als volwassen lid beschouwen.  

30 mei is er een info avond voor alle potentiële en nieuwe leden. Aanvang 19.30 uur in de kantine. Aanmelden via [email protected] of via [email protected] Indien er teveel aanmeldingen voor 30 mei zijn, dan komt er een info ochtend op 3 juni, aanvang 9.30 uur   Om op het terrein te komen kan je gebruik maken van een sleutel. Daarvoor betaal je een borg van € 20,00. De sleutel kan je verkrijgen via Martine [email protected] of via 06 138 264 31  

Help mee nieuwe leden te werven  

Om onze vereniging wat meer onder de aandacht te brengen in Grootegast en omliggende dorpen, gaan we flyers laten maken. Het bestuur doet aan iedereen een oproep om de flyers in zijn/haar straat rond te brengen. Daarnaast zoeken we leden die op de jaarmarkt van 13 mei a.s. te Grootegast, de flyers uit willen delen. Wil jij hiermee helpen of juist niet? Geef het dan door aan Marianne [email protected]   30 mei vanaf 19.30 uur is er een informatie avond voor nieuwe en potentiële leden. Bij veel aanmeldingen ook op zaterdag 3 juni aanvang 9.30 uur.  

AED en reanimatie cursus  

10 mei nemen 9 leden deel aan de cursus in de MFA! Wij zijn erg blij met dit grootte aantal deelnemers, maar hopen dat zij hun kennis nooit hoeven in te zetten. Succes met de cursus.  

EHBO doos

De EHBO doos hangt in de keuken om de hoek bij het koffiezet apparaat. Coldpacks liggen in de diepvries en in de buurt van de EHBO doos. Mocht je materialen gebruikt hebben, zet je het dan op een briefje in de kantine? Dan kan het aangevuld worden en grijpt een ander niet mis.        

Ballen “vissen”  

Regelmatig wordt er een bal in de sloot geslagen. Dat kan iedereen gebeuren, maar hoe krijg je de ballen uit die steile sloot? Daar heeft de accommodatie commissie een oplossing voor gevonden. Via onze sponsor Hazenberg is er een ballen schepnet aangeschaft. Het netje is bevestigd aan een verstelbare steel, dus vissen ermee! Het ballennet hangt in het berghok. Hang jij hem daar ook weer terug?      

Lidmaatschap  

Elk jaar in december/januari moet in het digitale KNLTB ledensysteem de lidmaatschappen voor het komende jaar geactiveerd worden. Dat leverde dit jaar een niet zo leuke verrassing op. De KNLTB heeft alle leden een mail gestuurd dat hun lidmaatschap beëindigd was, terwijl dat helemaal niet het geval was. Dit leverde veel vragen en extra drukte op voor de ledenadministratie en de penningmeester.   Iedereen is gewoon lid van de vereniging totdat je zelf het lidmaatschap beëindigd! Voor de regels omtrent het lidmaatschap verwijs ik jullie naar de website T.V. De Noord (tvdenoord.nl) via www.tvdenoord.nl kopje lidmaatschap – informatie lidmaatschap en contributie  

  T.V. De Noord Tennis ABC  

Heb je vragen over de vereniging of tennis gerelateerde vragen? Kijk dan eens op de website T.V. De Noord (tvdenoord.nl) Via het kopje vereniging – T.V. De Noord tennis ABC Kom je er niet uit of heb je andere vragen? Neem dan contact op met één van de bestuursleden!  

Tennislessen  

De voorjaars editie van tennislessen zijn sinds vorige week weer begonnen. Wil je toch nog meedoen? Neem dan contact op met Doeko [email protected] 06 107 536 22 (per app)  

Vakantie plannen of andere digitale aankoop?  

Of je nu een vlucht, hotel of complete reis boekt, met iedere boeking sponsor jij T.V. De Noord met een mooi bedrag. Zonder dat het jou ook maar iets extra kost! Ga dus voordat je boekt of iets besteld naar OnzeClubwinkel of klik op het onze clubwinkel logo op onze website. Elk sponsor bedrag is winst voor onze club.      

Het bestuur wenst iedereen komende maanden veel tennisplezier toe.      

P.S. kom je met de auto naar het tennispark? Rij dan niet meer over het fietspad en parkeer niet meer voor de hekken. De BOA’s gaan controleren en boetes uitdelen! De boetes kan je beter in de kantine besteden😉           

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 14964020

Tennispark TV de Noord

Provincialeweg 145
9861 RA GROOTEGAST

KVK-nummer

40023066