Introducees

Spelen met een Introducé (m/v);

Misschien tennist je vriend, buurvrouw, collega of iemand anders die je kent en wil je graag een keer samen met hem of haar spelen. Of je hebt iemand die met jou wil uitproberen of tennis zijn/haar sport kan worden. Dat kan!

De kosten hiervoor bedragen € 5 per uur, per introducé. Dit bedrag kun je voldoen door de penningmeester een appje (06 51 64 89 13) of mailtje te sturen ([email protected]) en deze stuurt jou dan een betaalverzoek per bank-app.

Voor het spelen met introducés gelden wel de onderstaande voorwaarden:

1.                  Een introducé speelt altijd mét een clublid. (Dus niet: sleutel uitlenen aan introducé en zelf niet mee gaan). 

2.                  Het clublid dat een introducé meeneemt, is verplicht de baan af te hangen in de app of op de website. 

3.                  Het clublid dat een introducé meeneemt, is te allen tijden verantwoordelijk voor de introducé en zorgt ervoor dat de introducé op de hoogte is van de geldende regels op en rond de baan.

4.                  Mocht de introducé tijdens het spelen schade veroorzaken aan de banen, materialen of andere onderdelen van het tennispark, dan is het clublid dat de introducé meeneemt verplicht om daar melding van te doen bij het bestuur en zullen de kosten voor rekening komen van het betreffende lid.

5.                  TV de Noord kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de introducé tijdens het spelen te maken krijgt met een ongeval of blessure.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 14964020

Tennispark TV de Noord

Provincialeweg 145
9861 RA GROOTEGAST

KVK-nummer

40023066