Informatie Lidmaatschap

Als lid van T.V. De Noord mag u onbeperkt op de banen spelen. U krijgt een sleutel van het toegangshek en clubgebouw (borgkosten € 10,00), zodat u het terrein kunt bereiken.

Na een jaar lidmaatschap krijgt u een officiele pas van de KNLTB, deze pas kunt u gebruiken bij het eventueel spelen van wedstrijden.( of eerder via een spoedprocedure ) Een seizoen start per 1 januari, maar men kan ook later in het jaar lid worden. De contributie wordt dan verrekend vanaf het kwartaal dat u lid wordt.

Kosten lidmaatschap per jaar:

Senioren                  € 115,00
Junioren (t.m 9 jr.) €   25,00
Junioren (t.m. 12 jr.) €   32,50
Junioren (t.m. 17 jr.) €   45,00

Zomerabonnement mei t/m aug

volwassenen

3 gezinsleden

 

 

€ 35,00

€ 75,00

 

Toelichting: Jeugdleden worden seniorleden met ingang van het jaar waarin de leeftijd van 18 jaar wordt bereikt.  

Bij T.V. De Noord is er ook de mogelijkheid om trainingen te volgen.
De zomertrainingen bestaan uit ongeveer 16 lessen en vinden plaats van april t/m oktober. Bij voldoende aanmeldingen is er ook de mogelijkheid om wintertraining te volgen, deze bestaan uit ongeveer 15 lessen. Een trainingsgroep bestaat uit maximaal 8 personen.

De trainingen worden gegeven op woensdagmiddag en avond door Doeko Berghuis, aanmelden en informatie kan je krijgen via de mail [email protected]   of per telefoon 06 107 536 22 (per app)

De tennisleraar werkt op zelfstandige basis. U kunt maximaal 4 tennislessen volgen zonder lidmaatschap van T.V. De Noord. Daarna kunt u lid worden van onze vereniging en krijgt u de sleutel van de banen. Het volgen van de lessen en de betaling ervan gaat dus buiten de vereniging om.

Aanmelden lidmaatschap kan per mail via:

de link https://www.tvdenoord.nl/lid-worden

 

Opzeggen van het lidmaatschap:

Opzeggen van het lidmaatschap dient maximaal een maand voor het eind van het seizoen (dus voor 1 december) ingediend te zijn bij de ledenadministratie per mail [email protected]
Het lidmaatschap eindigt dan per 31 december, tot die tijd bent u gehouden aan de rechten en verplichtingen van het lidmaatschap en kunt u nog gebruik maken van de faciliteiten van onze vereniging.. De sleutel van het toegangshek/clubgebouw dient aan het eind van uw lidmaatschap ingeleverd te worden, de borg van €10,00 krijgt u terug betaald.

Het lidmaatschap kan alleen opgezegd worden bij inleveren van de originele sleutel!

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 14964020

Tennispark TV de Noord

Provincialeweg 145
9861 RA GROOTEGAST

KVK-nummer

40023066