Zomer Challenge / Lidmaatschap

  Tennisvereniging T.V. De Noord uit Grootegast biedt zomeruitdaging voor sporters en toekomstige sporters.  

Zomerstop bij jouw sport of mag je nog niet sporten door het  Corona virus? Doe mee aan de Zomer Challenge!  

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten of mag je nog niet sporten door de Corona? Of wil je gewoon eens proberen of tennis de sport voor jou is?

Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge!  

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je t/m 15 september 2020 vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Daarnaast heeft onze tennisleraar Henri Scheeringa een speciaal arrangement 3 lessen voor € 15,00. Je kunt je individueel inschrijven, of met je teamgenoten.   Door het korte lidmaatschap is het ideaal om te proberen of tennis voor jou geschikt is.

Of je nu een man of vrouw bent,  jong of oud, fit of met een beperking, tennis is er voor iedereen. Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. Bovenal is tennis een sport die je je hele leven lang kan doen. Tennissen kun je altijd en overal en wanneer jij dat wilt. Zeven dagen per week op de baan of één keer? Overdag of ’s avonds? Het kan allemaal.

Wist je dat tennis ook de gezondste sport is? Onderzoek van de International Tennis Federation (ITF) in samenwerking met de KNLTB wijst uit dat in vergelijking met normaal actieve mensen, tennissers:

  • Slanker zijn Meer uithoudingsvermogen hebben (en daardoor minder risico lopen op hart- en vaatziekten)
  • Meer ‘goede’ cholesterol (HDL) hebben Sterkere botten en spieren hebben
  • Een betere conditie hebben

De Zomer Challenge kost;  

     Je ontvangt een lidmaatschap om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt. De kosten zijn € 35,-- p.p. of € 75,-- voor 3 gezinsleden. En € 10,-- borg voor de sleutel van het tennispark aan De Noord te Grootegast. Het lidmaatschap eindigt op 15 september 2020.        

Je krijgt 3 tennislessen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer voor € 15,-- extra. 

Doe je ook mee?  

Voor meer informatie of aanmelden, neem contact op met de ledenadministratie Feikje Schreuder 0594 613514 [email protected] of meld je aan via de website www.tvdenoord.nl home page lid worden? In de rechter bovenhoek.  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 48548441

Tennispark TV de Noord

Provincialeweg 145
9861 RA GROOTEGAST