Zomer Challenge / Lidmaatschap 2021

Tennisvereniging T.V. De Noord uit Grootegast biedt ook in 2021 een zomeruitdaging voor sporters en toekomstige sporters.  

 

Zomerstop bij jouw sport of mag je nog niet sporten door het  Corona virus? Doe mee aan de Zomer Challenge!  

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten of mag je nog niet sporten door de Corona? Of wil je gewoon eens proberen of tennis de sport voor jou is?

Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge!  

 

 

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je t/m 15 september 2021 vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt.  Daarnaast heeft onze tennisleraar Doeko Berghuis een speciaal kennismakingsaanbieding; 3 lessen voor € 20,00. Je kunt je individueel inschrijven, of met je teamgenoten via [email protected] of tel nr 06 107 536 22 (liefst per app)   Het nemen van lessen is niet verplicht. Als je verder wilt met lessen kan je aansluitend instromen in een lesgroep. 

Of je nu een man of vrouw bent,  jong of oud, fit of met een beperking, tennis is er voor iedereen. Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. Bovenal is tennis een sport die je je hele leven lang kan doen. Tennissen kun je altijd en overal en wanneer jij dat wilt. Zeven dagen per week op de baan of één keer? Overdag of ’s avonds? Het kan allemaal.

Wist je dat tennis ook de gezondste sport is? Onderzoek van de International Tennis Federation (ITF) in samenwerking met de KNLTB wijst uit dat in vergelijking met normaal actieve mensen, tennissers:

  • Slanker zijn Meer uithoudingsvermogen hebben (en daardoor minder risico lopen op hart- en vaatziekten)
  • Meer ‘goede’ cholesterol (HDL) hebben Sterkere botten en spieren hebben
  • Een betere conditie hebben

De Zomer Challenge kost;  

 .        Je ontvangt een lidmaatschap om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt. De kosten zijn € 35,-- p.p. of € 75,-- voor 3 gezinsleden. 

.         € 10,-- borg voor de sleutel van het tennispark aan De Noord te Grootegast. Het lidmaatschap eindigt op 15 september 2021.        

 ·         Je krijgt 3 tennislessen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer voor € 20,--

·         Er is geen verplicht club outfit, tennisschoenen zijn wel belangrijk maar dat is voor het behoud van je eigen voeten.

·         Rackets zijn evt. in bruikleen beschikbaar. 

Doe je ook mee?  

Voor meer informatie of aanmelden, neem contact op met de ledenadministratie Feikje Schreuder 0594 613514 [email protected] of meld je aan via de website www.tvdenoord.nl home page lid worden? In de rechter bovenhoek.

 Neem ook eens een kijkje op onze website www.tvdenoord.nl Bij het Tennis ABC, https://www.tvdenoord.nl/tv_de_noord_tennis_abc  hier staat de meeste informatie over tennissen bij T.V. De Noord vermeld.  

Tot ziens, tot op de banen op Sportpark de Leegens te Grootegast  

https://www.youtube.com/watch?v=RxlPb8UMFOY

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 48548441

Tennispark TV de Noord

Provincialeweg 145
9861 RA GROOTEGAST

KVK-nummer

40023066