Zomer Challenge / Lidmaatschap 2024

Tennisvereniging T.V. De Noord uit Grootegast biedt ook in 2024 de mogelijkheid van een zomerabonnement. 

 Maak kennis met tennis en Zomer Challenge bij T.V. De Noord uit Grootegast  

Is tennissen een sport voor jou? Of is er zomerstop bij jouw sport? Doe dan 25 mei mee aan de clinic Maak kennis met tennis en schrijf je in voor de Zomer Challenge!  

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Of wil je gewoon eens proberen of tennis de sport voor jou is? Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge!  

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je van 1 juni t/m 30 september 2024 vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Daarnaast heeft onze tennisleraar Doeko Berghuis een speciale kennismakingsaanbieding; 3 lessen voor € 20,00.   Door het korte lidmaatschap is het ideaal om te proberen of tennis voor jou geschikt is. Of je nu een man of vrouw bent,  jong of oud, fit of met een beperking, tennis is er voor iedereen. Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. Bovenal is tennis een sport die je je hele leven lang kan doen. Tennissen kun je altijd en overal en wanneer jij dat wilt. Zeven dagen per week op de baan of één keer? Overdag of ’s avonds? Het kan allemaal.

Wist je dat tennis ook de gezondste sport is? Onderzoek van de International Tennis Federation (ITF) in samenwerking met de KNLTB wijst uit dat in vergelijking met normaal actieve mensen, tennissers:

- Slanker zijn

- Meer uithoudingsvermogen hebben (en daardoor minder risico lopen op hart- en vaatziekten)

- Meer ‘goede’ cholesterol (HDL) hebben

- Sterkere botten en spieren hebben

- Een betere conditie hebben

Clinic Maak kennis met tennis;

25 mei van 13.30 uur t/m 16.30 uur geven Doeko Berghuis en Marloes Loohuizen proeflessen. Je kan dan kijken, “voelen, ruiken en proeven” aan de tennissport, hoe de banen zijn en hoe de sfeer bij T.V. de Noord is. De koffie/thee/ranja en een racket staan na aanmelding voor je klaar.

Aanmelden kan via [email protected] of via 06 14 96 40 20 Graag je naam, telefoonnummer, leeftijd en ervaring met tennis vermelden, opdat er groepjes ingedeeld kunnen worden.

Vrijwilligers van de club staan klaar om informatie te geven o.a. over de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge;  

 De kosten zijn € 50,-- p.p. en junioren t/m 17 jaar betalen € 20,-- . Om op het tennispark aan De Provincialeweg te Grootegast te komen heb je een sleutel nodig, deze kost € 20,-- borg.

-  Je ontvangt een lidmaatschap om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt   

- Je krijgt 3 tennislessen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer voor € 20,-- (niet verplicht)

-  Er is geen verplicht club outfit, tennisschoenen zijn wel belangrijk, maar dat is voor het behoud van je eigen voeten.

- Rackets en ballen zijn evt. in bruikleen beschikbaar.  

Doe jij ook mee?  

Wil je meteen lid worden? Meld je dan aan via de website www.tvdenoord.nl home page lid worden? In de rechter bovenhoek. Neem ook eens een kijkje op onze website www.tvdenoord.nl Bij het Tennis ABC, https://www.tvdenoord.nl/tv_de_noord_tennis_abc  hier staat de meeste informatie over tennissen bij T.V. De Noord vermeld. Tot ziens, tot op de banen op Sportpark de Leegens te Grootegast. 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 14964020

Tennispark TV de Noord

Provincialeweg 145
9861 RA GROOTEGAST

KVK-nummer

40023066