Zomer Challenge / Lidmaatschap 2023

Tennisvereniging T.V. De Noord uit Grootegast biedt ook in 2023 de mogelijkheid van een zomerabonnement. 

Zomerstop bij jouw sport of wil je kijken of tennis geschikt is voor jou? Doe dan mee aan de Zomer Challenge!  

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Of wil je gewoon eens proberen of tennis de sport voor jou is?

Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge!  

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je van 1 juni t/m 30 september 2023 vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt.  Daarnaast heeft onze tennisleraar Doeko Berghuis een speciaal kennismakingsaanbieding; 3 lessen voor € 20,00. Je kunt je individueel inschrijven, maar ook met je vrienden / je familie via [email protected] of tel nr 06 107 536 22 (liefst per app)   Het nemen van lessen is niet verplicht. Als je verder wilt met lessen kan je aansluitend instromen in een lesgroep. 

Of je nu een man of vrouw bent,  jong of oud, fit of met een beperking, tennis is er voor iedereen. Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. Bovenal is tennis een sport die je je hele leven lang kan doen. Tennissen kan je altijd, overal en wanneer jij dat wilt. Zeven dagen per week op de baan of één keer? Overdag of ’s avonds? Het kan allemaal.

Wist je dat tennis ook de gezondste sport is? Onderzoek van de International Tennis Federation (ITF) in samenwerking met de KNLTB wijst uit dat in vergelijking met normaal actieve mensen, tennissers:

  • Slanker zijn Meer uithoudingsvermogen hebben (en daardoor minder risico lopen op hart- en vaatziekten)
  • Meer ‘goede’ cholesterol (HDL) hebben Sterkere botten en spieren hebben
  • Een betere conditie hebben

Wat krijg je voor het Zomer Challenge abonnement?

 .        Je ontvangt een lidmaatschap om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt. De kosten zijn € 50,00 p.p. , voor jeugd t/m 17 jaar € 20,00 p.p. 

.         € 20,-- borg voor de sleutel van het tennispark, contant te voldoen. Gelegen op Sportpark De Leegens aan de Provincialeweg 145 te Grootegast.

.          Het lidmaatschap eindigt op 30 september 2023, mits de sleutel ingeleverd is.   

 ·         Je krijgt 3 tennislessen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer voor € 20,--

·         Er is geen verplicht club outfit, tennisschoenen zijn wel belangrijk maar dat is voor het behoud van je eigen voeten.

·         Rackets zijn evt. in bruikleen beschikbaar. 

.         30 mei aanvang 19.30 uur Algemene informatie avond over het Zomer Challenge Abonnement, hoe reserveer je een baan, hoe gaat de baan verlichting aan enz. Inschrijven voor het ZC lidmaatschap is deze avond ook mogelijk. Aanmelden voor de info avond kan via de ledenadministratie, mail adres zie hieronder. Eventueel wordt zaterdag 3 juni, aanvang 9.30 uur, een extra informatie ronde georganiseerd. 

Doe je ook mee?  

Voor meer informatie en aanmelden als lid  neem contact op met de ledenadministratie [email protected] of meld je aan via de website www.tvdenoord.nl home page, lid worden In de rechter bovenhoek.

 Neem ook eens een kijkje op onze website www.tvdenoord.nl Bij het Tennis ABC, https://www.tvdenoord.nl/tv_de_noord_tennis_abc staat de meeste informatie over tennissen bij T.V. De Noord vermeld.  

Tot ziens, tot op de banen op Sportpark de Leegens te Grootegast  

https://www.youtube.com/watch?v=RxlPb8UMFOY

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 14964020

Tennispark TV de Noord

Provincialeweg 145
9861 RA GROOTEGAST

KVK-nummer

40023066