Baan reserveren, handleiding

Hoe kan ik een baan reserveren/afhangen?  

Ga naar www.tvdenoord.nl;

Ø  Daar staat rechtsboven een inlog knop, MIJN CLUB.

Ø  Nadat je hier bent ingelogd, kan je een baan reserveren.

Ø  Ga naar het tabje Baan afhangen.

Ø  Selecteer de speler met wie je wilt spelen.

Als je tegen een lid van de vereniging gaat spelen dan vul je de naam in bij Spelers, rechts van je naam. Er komt vanzelf de naam van de juiste persoon zichtbaar zodra je gaat typen, klik op deze naam.

Ga je spelen met een introducé, die dus geen lid is van T.V. De Noord, dan moet je niet bij Spelers een naam invullen maar bij het vakje INTRODUCÉ toevoegen, de naam in vullen.

Ø  Klik volgende.

Ø  Kies de dag en het tijdstip dat je wilt spelen. ( we hebben het opgedeeld in brokken van een uur.) Vervolgens afronden en de baan is gereserveerd. Je krijgt hier een mailtje van.

Als je door omstandigheden geen gebruik kunt maken van je reservering dien je deze wel ongedaan te maken. Iemand anders kan dan de baan gebruiken.

Ook als je met een groep gaat spelen en 1 van de spelers kan niet komen, dan moet de reservering aangepast worden.

De reservering van de banen is een wettelijke verplichting en een bewijs dat de vereniging zich aan de Corona richtlijnen houdt. Tevens zijn de gebruikers van de banen traceerbaar mocht een mede speler besmet zijn. Wij hopen hier geen gebruik van te moeten maken, maar met de helaas weer stijgende besmettingen moeten wij voorzichtig zijn.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 14964020

Tennispark TV de Noord

Provincialeweg 145
9861 RA GROOTEGAST

KVK-nummer

40023066