Tennisleraar

Beste tennissers,  

December 2020 ben ik begonnen met het geven van de winterlessen bij T.V. De Noord. Hiermee volg ik, na ongeveer 10 jaar, jullie vorige trainer Henri Scheeringa op. Wij kennen elkaar goed en tennissen regelmatig samen.

Ik vind het erg leuk dat het bestuur van De Noord mij heeft benaderd en heb er veel zin in om de lessen bij jullie te verzorgen.

Ik zal mezelf even kort voorstellen.  

Ik ben Doeko Berghuis, 44 jaar en woon in Opende. Oorspronkelijk kom ik uit het oosten van het land, het plaatsje Holten. Hier ben ik op mijn 7e jaar gaan tennissen tot ik ging studeren in Groningen. Na een lange onderbreking ben ik in Opende weer gestart met tennissen. Hier vroegen ze me als tennisleraar en heb toen mijn trainerslicentie gehaald.

Ik ben nu sinds enige jaren als zelfstandig tennisleraar actief bij enkele tennisclubs in buurt. Leuke niet al te grote clubs waar ik les geef aan jeugd, beginnende tennissers en gevorderden.  

De winterlessen bij De Noord zijn op de woensdagavond. Gelukkig kunnen we ondanks de Coronamaatregelen nog verder lessen, dit doen we nu in wat kleinere groepjes.

Mocht je zin hebben om mee te doen geef je dan op via [email protected] of tel nr 06 107 536 22 (per app)  

Ik ga jullie vast eens zien op de nieuwe banen in Grootegast!  

        Groet Doeko  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 14964020

Tennispark TV de Noord

Provincialeweg 145
9861 RA GROOTEGAST

KVK-nummer

40023066