Informatie Lidmaatschap en contributie

Als lid van T.V. De Noord mag je onbeperkt op de banen spelen. Je krijgt een sleutel van het toegangshek en clubgebouw (borgkosten € 20,00), zodat je het terrein kunt betreden. Om de sleutel te verkrijgen moet je het sleutelcontract tekenen. 

Bij een lidmaatschap krijg je een officiele digitale pas van de KNLTB, deze pas kan je gebruiken bij het spelen van wedstrijden. Wil je deze pas hebben in de vorm van een plastic kaart? Dan kunnen hier kosten aan verbonden zijn. Het tarief is de prijs die de KNLTB ervoor rekent.

Een seizoen start per 1 januari, maar je kan ook later in het jaar lid worden. De contributie wordt dan verrekend vanaf het kwartaal dat je lid wordt.

Kosten lidmaatschap per jaar, m.i.v. 1 januari 2023:

Senioren                  € 125,00
Jeugd t/m 17 jaar €   40,00
Competitie lid ( lid van een andere tennis vereniging ) €   27,50

Zomerabonnement juni t/m sept.

volwassenen*

junioren t/m 17 jaar

 

 

€ 50,00

€ 20,00

 

* Jeugdleden mogen zich seniorlid noemen, met ingang van het jaar waarin de leeftijd van 18 jaar wordt bereikt.  

Bij T.V. De Noord is er ook de mogelijkheid om trainingen te volgen.
De zomertrainingen bestaan uit ongeveer 16 lessen en vinden plaats van april t/m oktober. Bij voldoende aanmeldingen is er ook de mogelijkheid om wintertraining te volgen, deze bestaan uit ongeveer 15 lessen. Afhankelijk van het weer kunnen de lessen ook het gehele jaar doorgaan. Een trainingsgroep bestaat uit maximaal 8 personen en instromen is altijd mogelijk.

De trainingen worden gegeven op dinsdagmiddag en avond en woensdagmiddag en avond door Doeko Berghuis, aanmelden en informatie kan je krijgen via de mail [email protected]   of per telefoon 06 107 536 22 (per app)

De tennisleraar werkt op zelfstandige basis. Je kunt maximaal 4 tennislessen volgen zonder lidmaatschap van T.V. De Noord. Daarna kan je lid worden van onze vereniging.   Het volgen van de lessen en de betaling ervan gaat dus buiten de vereniging om.

Aanmelden lidmaatschap kan per mail via:

de link https://www.tvdenoord.nl/lid-worden

 

Opzeggen van het lidmaatschap:

Opzeggen van het lidmaatschap dient maximaal een maand voor het einde van het seizoen (dus voor 1 december) ingediend te zijn bij de ledenadministratie per mail [email protected]
Het lidmaatschap eindigt dan per 31 december, tot die tijd ben je gehouden aan de rechten en verplichtingen van het lidmaatschap en kan je nog gebruik maken van de faciliteiten van onze vereniging.. De sleutel van het toegangshek/clubgebouw dient aan het eind van je lidmaatschap ingeleverd te worden, de borg krijg je terug betaald.

Het lidmaatschap kan alleen opgezegd worden bij inleveren van de originele sleutel!

Lever je de sleutel niet in dan blijf je voor het gehele jaar lid!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 14964020

Tennispark TV de Noord

Provincialeweg 145
9861 RA GROOTEGAST

KVK-nummer

40023066