KNLTB Voorjaars competitie 2024

Graag vertellen we jullie de mogelijkheden voor het spelen van de voorjaarscompetitie bij onze mooie club.

Onderstaande zie je al het aanbod van de KNLTB en alle daarbij behorende speeldata. De vaker door ons gebruikte varianten zet ik op een rijtje.  

·        Dames dubbel dinsdag avond. We kunnen op de dinsdag avond maximaal 2 teams inschrijven. Dit is een regionale competitie. In dit geval een Friese competitie.

·        Gemengd dubbel vrijdag avond. Dit is 5 keer spelen en 1 keer in de veertien dagen. We kunnen ook van deze vorm 2 teams inschrijven

·        Heren of dames dubbel vrijdag avond. Dit is 5 keer spelen en 1 keer inde veertien dagen. We kunnen ook van deze vorm 2 teams inschrijven. Hiermee is het dus zo dat we 2 dames teams, 2 heren teams of 1 van beide maximaal op kunnen geven. In totaal maar 2 teams.

·        Heren 35+ Zaterdag. Op de zaterdagen zouden er 2 teams thuis kunnen spelen en dat betekend dan ook dat we in de zaterdag competities maximaal 4 teams kunnen inschrijven.

Ook de andere soorten in de overzichten mogen gekozen worden. Denk bij de regionale varianten er dan wel aan dat ze in Friesland of Groningen gehouden worden.

Zoek snel een team bij elkaar bepaal wie de aanvoerder wordt en geef door met wie je in een team in welke competitie soort op welke dag je wilt spelen. Weet dat we rekening moeten houden met het maximaal aantal plekken op een avond. Meer gaat echt niet lukken.

Ik hou rekening met volgorde van inschrijven. Bij teveel teams op een avond gaan we met elkaar in gesprek. Het doel is om zo veel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven om te kunnen spelen. Ik hoop dan ook dat jullie me daar bij helpen.  

Tot wanneer kunnen jullie je aanmelden: Om nog de mogelijkheid te hebben om te overleggen in het geval van teveel teams op 1 avond/dag wil ik de aanmeldingen graag voor 15 december binnen hebben. De aanvoerders zullen gebruikt worden als communicatie persoon tussen het bestuur en het team.   Aanmelden kan door de namen van je team door te mailen aan: [email protected]  

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Folkert Boonstra   

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 14964020

Tennispark TV de Noord

Provincialeweg 145
9861 RA GROOTEGAST

KVK-nummer

40023066