Bibbercompetitie 2022-2023

Bibber tennis competitie 04 november 2022- 19 maart 2023

 Een bibber tennis competitie, wat is dat nu weer?

De bibbercompetitie is van oorsprong een Gemengd Dubbel competitie voor de leden van T.V. De Noord, op de vrijdagavond gedurende de wintermaanden. Hierbij stond de gezelligheid centraal en ieder niveau kon en mocht meedoen.  

In 2021-2022 is de bibbercompetitie uitgebreid naar 4 verenigingen. Vanwege het enthousiasme hierover is besloten de Bibber competitie wederom te organiseren met deze verenigingen.

In het winterseizoen 2022-2023 betreft het dus een onderling toernooi tussen de leden van 4 samenwerkende tennisverenigingen;

  • T.V. De Noord uit Grootegast   
  • T.C Opende
  • T.V. De Mepsche uit Niekerk
  • T.C. West End uit Grijpskerk

De deelnemers vormen koppels die spelen als dames / heren / gemengd dubbel in de categorie beginner of wedstrijdspeler.

De beginners kunnen door deze opzet wedstrijd ervaring opdoen, ze worden niet van de baan geslagen door de deelnemers die al wedstrijden gespeeld hebben en de wedstrijd spelers kunnen hun skills testen op de andere wedstrijdspelers. Hierdoor is het voor iedereen leuk om deel te nemen….mits het weer mee werkt.

Mocht het op een speelavond te slecht weer zijn (het is tenslotte bibberseizoen), dan worden de wedstrijden gewoon verschoven naar een later tijdstip. Bij plassen op de banen stuitert de bal niet meer en een aantal banen wordt dan glad, waardoor het te gevaarlijk is om te tennissen.

Op diverse donderdag- en vrijdagavonden  gaan de spelers de strijd aan op de verschillende tennisparken. Bij Opende wordt op kunstgras gespeeld, bij Grootegast en Grijpskerk op smash court en in Niekerk op hard court banen. Hierdoor kan je oefenen met het spelen op verschillende soorten ondergronden.

Wilt u weten op welke data er op welk park  gespeeld gaat worden? Kijk dan op

Bibber_2022-2023 | Toernooi.nl

 Toeschouwers zijn van harte welkom. 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 14964020

Tennispark TV de Noord

Provincialeweg 145
9861 RA GROOTEGAST

KVK-nummer

40023066