Nieuwsbrief 08 maart 2022

 Nieuwsbrief T.V. De Noord 8 maart 2022     

NL Doet 11 en 12 maart, dus aanstaande vrijdag en zaterdag!  

Aanvang             ; 11 maart vanaf 8.30 uur      Einde                   ; 12.00 uur          12 maart             ; vanaf 9.15 uur en tot wanneer je wilt/kunt  

Er zijn een aantal klussen die gedaan kunnen worden op de tennisclub, zowel binnen als buiten. Eén van de buitenklussen is het snoeien van de bramenstruiken rondom de baan.

We starten vrijdagochtend, vanaf 8.30 uur, met snoeien. Hopelijk komen we de baan rond en dan is het zaterdag een kwestie van het spul wegharken en met een kar naar de parkeerplaats verplaatsen.  

Naast nog meer klussen op het terrein, moet ook de kantine onderhanden genomen worden. Een grote voorjaarsschoonmaak opdat alles gereed is voor het Groote Gastvrij Open en de Voorjaarscompetitie.  

Het schilderen van de achterwand van de oefenkooi kan helaas niet doorgaan. Het is deze winter te nat weer geweest om de achterwand, met een kraan, te plaatsen. Op een later tijdstip hopen wij dat alsnog te doen.  

Mocht je vrijdagochtend of zaterdag tijd hebben om te helpen, wees welkom. Wil je verzekerd zijn van iets lekkers bij de koffie/thee? Meld je dan aan via [email protected] of [email protected]  

Tip; voor het buitenwerk is het prettig als je stevige (werk) handschoenen meeneemt.   

Algemene Leden vergadering d.d. 10 febr jl.  

In de bijlage treffen jullie het verslag van de ALV aan.  

Wij zijn blij te kunnen melden dat Mariëlle Dijkstra het secretariaat over gaat nemen van Froukje Buter. En ook voor Feikje Schreuder hebben wij een opvolgster gevonden! Martine van Woudenberg neemt de ledenadministratie op zich. Dank jullie wel dames dat jullie deze taken op je nemen.  

Helaas blijft de functie van voorzitter nog vacant. Heb jij zin en tijd om het bestuur te komen versterken? Je wordt met open armen verwelkomt, dus meld je aan bij één van de bestuursleden of via penningmeester@tvdenoord of website@tvdenoord           

Bibbercompetitie, finale dag 19 maart.  

Schrijf deze datum op in je agenda. Binnenkort krijg je hier meer info over.   

Groote Gastvrij Open 26 maart t/m 2 april.  

Heb jij je al aangemeld om deel te nemen? En/of als hulp voor het inschenken van de drankjes?

Aanmelden om deel te nemen kan nog tot 20 maart via Groote Gastvrij Open 2022 | MijnKNLTB (toernooi.nl)  

Aanmelden voor de bardienst via [email protected] De data staan in de mail die je afgelopen week ontvangen hebt.   Tijdens het toernooi wordt er een verloting georganiseerd. Heb jij iets te sponsoren? Dan horen wij dat graag op[email protected] De lootjes worden tijdens het toernooi verkocht en er zijn mooie prijzen te winnen. Welke prijzen dat zijn? Tijdens het toernooi wordt dat bekend gemaakt, dus kom gezellig naar de kantine, kijk naar één of meerdere van de vele wedstrijden en koop meteen een paar loten.  

Poiesz Jeugdsponsor actie.  

Bij de Poeisz in Grootegast mogen wij meedoen met deze actie. Bij elke € 10,00 aan boodschappen krijg je een sponsormunt en bij diverse aanbiedingen kan je extra munten sparen. Wees royaal koop lokaal en doe je munten in onze koker. Deze staat achter de kassa. Wat het sponsorbedrag kunnen we weer iets moois doen.   

Betaalautomaat Sumup Solo  

Binnen nu en enkele dagen hopen wij dat er een pinautomaat geleverd wordt, de Sumup Solo. Alle consumpties kunnen voortaan per pin voldaan worden. Gasten moeten meteen / aan het einde van de dag betalen en leden kunnen hun drankjes gewoon op de kaart blijven schrijven en eens in de paar weken per pin of per tikkie of per bank betalen. We werken er naar toe om geen contant geld meer te hebben bij T.V. De Noord.  

Zodra het apparaat geïnstalleerd is wordt er een handleiding gemaakt en krijgt iedereen die bardienst draait instructie.  

Voorjaarscompetitie  

T.V. De Noord neemt deel met drie teams; dinsdagavond dames, vrijdagavond gemengd en zaterdagmiddag heren. De speeldata zijn bekend en zullen binnenkort op de website vermeld worden. Tijdens de wedstrijden zijn de banen geblokt voor recreatief gebruik. Toeschouwers zijn altijd welkom.         

Contributie   Gisteren hebben jullie het verzoek ontvangen om de contributie te betalen. Het tarief is gelijk als in voorgaande jaren.  

Het beloofd een mooi tennis seizoen te worden. Iedereen veel plezier en we hopen jullie vaak op de banen te zien.  

Namens het bestuur,   Marianne             

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 14964020

Tennispark TV de Noord

Provincialeweg 145
9861 RA GROOTEGAST

KVK-nummer

40023066