Sponsor T.V. De Noord via OnzeClubwinkel.nl en krijg korting!

13 augustus 2019


Hoe werkt?

Het principe is simpel:

Jij doet je online aankopen zoals je dat normaal ook doet. Maar, met OnzeClubwinkel spaar je ondertussen voor T.V. De Noord én ontvang je zelf ook een bedrag terug.

Aanmelden

Je meldt je aan bij OnzeClubwinkel en geeft aan voor welke verenigingen je wilt sparen. Dit kan je doen door op een van de banners op onze site te klikken.

Online aankopen

Op www.onzeclubwinkel.nl vind je de winkel naar keuze. Via ons platform klik je vervolgens simpelweg door naar de webwinkel en shop je zoals je dat gewoonlijk ook doen. Het enige verschil is dat de webshops registreren dat jij via OnzeClubwinkel bent doorgelinkt.

De aankoop wordt dus niet gedaan bij OnzeClubwinkel maar gewoon rechtstreeks bij de winkel.

Sparen voor je club

Zodra er een aankoop of boeking is afgerond ontvangt T.V. De Noord een commissie van de betreffende aankoop. De webwinkel zorgt ervoor dat er commissie naar OnzeClubwinkel gaat. Zij hebben geregistreerd voor welke club jij spaart en dus delen zij de commissie met T.V. De Noord.

Korting voor jou

Naast dat er een deel van het aankoopbedrag (de commissie) naar jouw vereniging gaat, ontvangt jij ook een deel terug. De betekent dus dat je altijd korting krijgt op je aankoop of boeking.

Hoe kan dat?

OnzeClubwinkel heeft afspraken met meer dan 600 webshops. Deze webshops willen graag meer klanten aan zich binden. Zij betalen dus een commissie wanneer er iets wordt besteld door iemand die is aangesloten bij OnzeClubwinkel. Dit delen we met jou en de vereniging waar jij voor spaart.

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 14964020

Tennispark TV de Noord

Provincialeweg 145
9861 RA GROOTEGAST

KVK-nummer

40023066