Verhuizing T.V. De Noord

 

De tekeningen voor de verbouwing op het huidige tennispark waren klaar, de begroting op papier, de uitnodigingen voor de extra ledenvergadering waren de deur al uit en toen kwam er een telefoontje vanuit het Gemeentehuis Grootegast. En dat telefoontje zette de hele planning van T.V. de Noord op een ander spoor.

De leden moesten tijdens de extra ledenvergadering van 12 juli jl. plotseling niet meer beslissen over renovatie van de bestaande banen. Nee er moest beslist worden of we konden gaan onderzoeken of het haalbaar was om het hele tennispark te verhuizen naar de Provinciale weg te Doezum, naar sportterrein de Leegens.
Unaniem waren de leden, we gaan voor de monster klus. We gaan kijken of verhuizing mogelijk is.

De bouwcommissie moest weer aan de bak en ook nog in een rap tempo, want aan de najaarscompetitie daar zouden we, ivm de vernieuwing van de banen, al niet meer deelnemen maar om nu ook de voorjaarscompetitie mis te gaan lopen dat kan niet.

Voor 15 november moest, op papier, alles geregeld zijn!
Weer kwamen de leden bij elkaar om te stemmen voor of tegen de verhuizingsplannen en weer waren ze unaniem voor. Het licht stond op groen, de contracten konden worden opgesteld. Hierdoor gaat woensdag 12 december voor T.V. de Noord de boeken in als historische dag. De dag dat de contracten getekend zijn door Dhr. Harry Waals, hoofd Ruimte van de Gemeente Grootegast, Dhr. Henk Veldhuis, namens aannemer Sweco, en door Job Mol de voorzitter van T.V. de Noord.

En meteen daarna gingen de werknemers van grondverzetbedrijf VOF Wilgenburg los.
Binnen een paar uur werden de nieuwe banen al zichtbaar! Naast het graven van de cunetten voor de tennisbanen moeten er ook Jeu d’Boule banen uitgegraven worden, want Jeu d’Boule vereniging Blief Actief verhuist ook mee naar de nieuwe locatie.
Komende week wordt de drainage en het zandbed neergelegd en daarna krijgt het terrein 3 weken rust, opdat het zandbed goed kan inklinken.

 Het begin is er, maar er zal nog veel werk verzet moeten worden om rond 1 april 2019 op de nieuwe smashcourt banen te kunnen spelen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 14964020

Tennispark TV de Noord

Provincialeweg 145
9861 RA GROOTEGAST

KVK-nummer

40023066