Trainingen 2019

T.V. De Noord Tennistraining 2019

Het nieuwe tennisseizoen staat weer voor de deur, in april zullen dan ook de lessen voor jeugd weer van start gaan. Net als de voorgaande jaren zal de training op dinsdag gegeven worden.  

Voor de senioren is het nog even onbekend wanneer de lessen zullen starten. Aangezien er  op 16  april en op 7, 14 en 28 mei vanaf 19:00 uur competitie wordt gespeeld kan er op die avonden niet getraind worden, tenzij we in die periode de luxe zouden hebben over twee parken te bezitten. Het hangt er dus even vanaf of we, vanaf het moment dat de nieuwe banen in gebruik worden genomen, ook nog een tijdje de huidige banen kunnen gebruiken. Omdat 23 en 30 april ook al uitvallen vanwege de meivakantie, zou er de eerste twee maanden alleen op 9 april en 21 mei gelest kunnen worden. .. We wachten dus nog even af, jullie horen wanneer er meer bekend is.   

Voor de jeugd is dit alles geen probleem, voor hen is er de mogelijkheid om binnen het tijdsblok van 15:00 tot 19:00 uur te trainen.

De eerste training is in week 15, op 9 april.

De serie bestaat uit 18 lessen, zodat deze waarschijnlijk voor de herfstvakantie afgerond zal worden.

In de weken 17, 18 (meivakantie) en 29 t/m 34 (zomervakantie) zijn er geen trainingen.

De kosten zijn €110, gebaseerd op een groepsgrootte van minimaal 6 en een lesduur van 60 minuten.  

Aanmelden kan via e-mail [email protected] tot en met 31 maart. Geef bij de aanmelding aan vanaf en tot welk tijdstip je beschikbaar bent, liefst zo ruim mogelijk, dat maakt het indelen iets gemakkelijker.   Voor vragen kun je natuurlijk ook bij mij via bovenstaand e-mailadres terecht.  

Groeten en tot op de tennisbaan, Henri Scheeringa

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 48548441

Tennispark TV de Noord

de Noord 28
9861 AN GROOTEGAST