Sponsoren

 

Sponsoren

Clondalkin Grootegast www.clondalkingroup.com/locations/clondalkin-grootegast/
Installatiebedrijf Buma www.installatiebedrijf-buma.nl
Pedicure Friesland www.pedicurefriesland.nl
Windows4U www.windows4u.nl

Adverteerders

OnzeClubwinkel www.onzeclubwinkel.nl
   
   

 

Zoals u kunt zien is er altijd ruimte voor meer sponsoren. Wilt u ook iets betekenen voor T.V. De Noord? Neem dan contact op met Marianne Mijdam via [email protected]

Clondalkin-LPF Flexible Packaging;

LPF Flexible Packaging is gevestigd in Grootegast (Groningen), waar wij flexibele verpakkingen produceren. Wij vinden dat elk bedrijf een perfecte ‘verpakkings oplossing’ verdient: een verpakking die perfect aansluit op het product, en de verpakking van een probleem naar een aanwinst omtovert. We doen dit voor de voedingsmiddelen, confectionery, farma, dierenvoeding, industriele en agriculture industrieën. Deze diversiteit aan industrieën, samen met de altijd veranderende consument, maakt ons een bedrijf dat zich continu aanpast en innoveert: het maakt ons consistent flexibel.

https://lpffp.com/ Legolaan 14, 9861 AT Grootegast 0594 695 656

 

Installatiebedrijf Buma;

Over ons Installatiebedrijf Buma bestaat sinds 2002. Inmiddels werken we met vier man. In deze ruim 10 jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een totaal installatiebedrijf, waar u terecht kunt voor al uw installatiewerkzaamheden voor uw woning of bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en onderhoud.
U kunt bij ons terecht voor: - Dak- en zinkwerkzaamheden - CV installaties - Ketel vervanging en onderhoud - Gas installaties - Water installaties - Elektrische installaties - Sanitair - Onderhoud bestaande installaties en keuren - Duurzaamheid, zonnepanelen en zonneboilers.
 
Op onze site kunt u info vinden over de werkzaamheden die wij bieden. Mocht u specifieke vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij geven graag antwoord op al uw vragen.
 

Pedicure Friesland;

het bedrijf van Medisch pedicure Marianne Mijdam.

Pedicure Friesland is sinds 1986 het adres voor een secure behandeling van uw voeten. Voor medisch pedicure behandelingen maar ook voor klassieke/sport massage, voetreflex therapie, medical taping, schoenadvies enz enz. Voor meer informatie neem een kijkje op de website of neem contact op via onderstaande telefoonnummer of email adres.

De praktijk gevestigd in Groningen en Friesland op de volgende adressen;

  • Skeanewei 16 A te ANJUM
  • De Noord 107 te GROOTEGAST.

email; [email protected]  tel.nr; 06 14 96 40 20 www.pedicurefriesland.nl

Windows4U;

Zijn jouw kozijnen of deuren toe aan vervanging? Laat je een nieuw huis bouwen? WINDOWS4U Kozijnen denkt graag met je mee. Maar er zijn zo veel stijlen, vormen en kleuren – wat is nou de beste keus? Omdat wij daar nogal kijk op hebben én omdat we het bijzonder leuk vinden om die kennis met je te delen, nodigen wij je van harte uit in onze showroom. Of we komen voor advies bij je thuis.

Kozijnen van de vakman – daar heb je jarenlang plezier van!       WINDOWS4U, al meer dan 20 jaar gevestigd in Grootegast, draagt TV de Noord een warm hart toe, op de oude stek én op de nieuwe locatie.

www.windows4u.nl @windows4u Kozijnen (FB) | Rondweg 7B Grootegast | 0594 611857 [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 48548441

Tennispark TV de Noord

Provincialeweg 145
9861 RA GROOTEGAST

KVK-nummer

40023066