Onderling toernooi en BBQ


Tennis Toernooi en BBQ T.V. De Noord

Zaterdag 31 augustus 2019, een dag die de boeken ingaat als een zeer warme dag en de dag van het onderlinge tennistoernooi met BBQ. Een zeer geslaagde dag waarop we met veel plezier kunnen terugkijken.

Na de loting begonnen de jeugdspelers met spelen op klein veld. Tijdens de wedstrijd werden ze bijgestaan door een drietal coaches. De beginnende spelers hebben dan wat hulp bij o.a. het tellen en waar vandaan er opgeslagen moet worden. Er werd zeer fanatiek gespeeld, wat duidelijk te zien is op de foto’s van dit evenement.

Hidde had een mooi programma gemaakt met voldoende pauze en dat was met deze warmte erg welkom. De versnaperingen, o.a. ijsjes, smaakten daardoor extra lekker. Na diverse spelronden kregen de jeugdleden nog een balspel van hun trainer Henri en een quiz met allerlei tennisvragen. En die quiz loog er niet om, want diverse senior leden konden hem ook niet foutloos maken!  

Terwijl de jeugd zich boog over de quiz waren de senioren aan de beurt om de banen op te gaan. Fanatiek maar vriendschappelijk werd er, in 20 minuten per ronde, gestreden om de winst. Gemopperd werd er op zichzelf maar vooral werd er gelachen om de mooie rally’s en “vreemde” ballen die er geslagen werden.  

Na de wedstrijd ronden was er eindelijk tijd voor de BBQ. Heerlijke salades, gemaakt door onze eigen keukenprinses Mirjam, en goed kwaliteits vlees van onze sponsor slagerij Huizenga uit Grootegast dat lusten we allemaal wel graag. En tsja dan kunnen tennissers het niet laten om de tennisbanen leeg te laten liggen. Er werd tijdens en na de BBQ nog menig balletje geslagen.  

Alle vrijwilligers die deze dag verzorgd hebben en ieder die geholpen heeft met alles wat er voor/tijdens/na deze dag gedaan moest worden, Hartelijk dank voor jullie inzet!  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 14964020

Tennispark TV de Noord

Provincialeweg 145
9861 RA GROOTEGAST

KVK-nummer

40023066