Nieuwsbrief december 2021

Nieuwsbrief T.V. De Noord 22 december 2021


1. Harde lockdown t/m 14 jan 2022
• Buiten sporten blijft mogelijk van 08.00 tot 17 uur. De maatregelen gelden voorlopig t/m vrijdag 14 januari.

• Voor volwassenen vanaf 18 jaar is buiten sporten toegestaan met maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand (excl. leraar).

• Dubbelen is niet toegestaan.

• Wisselen van baanhelft is niet toegestaan.

• Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar kunnen buiten sporten.

• Sportkantines moeten gesloten zijn, maar er mag wel gebruik worden gemaakt van de toiletten.

• Alle wedstrijden dus ook de Bibber competitie zijn afgelast.

• Er mag geen fysiek contact zijn, niet naast elkaar op het bankje gezeten worden en geen high fives gegeven worden.

2. Aanmelden voor de voorjaarscompetitie
Het is alweer bijna eind december, de hoogste tijd om je aan te melden voor de Voorjaarscompetitie 2022.
Voor beginners en gevorderden die nog niet lang spelen is de 8/9 competitie interessant. Je speelt als team 2 dubbelwedstrijden tegen spelers van andere clubs, zodat je ervaring krijgt om tegen onbekende tegenstanders te spelen. Dit geeft meer ervaring en de spanning om een wedstrijd te winnen. Daarnaast is het ook een gezellige competitie omdat winnen niet topprioriteit is, maar ook sociale contacten geeft. Deze competitie telt niet mee voor jouw ranking bij de KNLTB. Wil je competitie spelen? Stuur dan een berichtje naar [email protected] voor 31 december 2021. Geef aan wat voor soort competitie, hoe vaak je wilt spelen en op welke avond. Reserve spelers zijn ook altijd welkom. Als je nog vragen hebt mag je deze natuurlijk ook stellen.


3. Invitatie Groote Gastvrij Open toernooi
Binnenkort zullen de aanmeldingen voor het Groote Gastvrij open gemaild worden. In week dertien, 26 maart t/m 2 april 2022, hopen wij dat het toernooi gespeeld kan gaan worden.


4. NL Doet
zaterdag 12 maart 2022 is de jaarlijkse NL Doet dag. De vrijwilligers actie van Nederland.
Wij hebben ons weer aangemeld om actief bezig te gaan op ons mooie tennispark. Hiervoor krijgt de vereniging een financiële bijdrage van NL Doet. Meldt jij je ook aan om te helpen!


Om wat meer luwte om de banen te creëren willen we deze dag struikjes gaan aanplanten en de oefenkooi gaan verven en beschilderen. Aan het schilderen van de oefenkooi hebben wij een wedstrijd verbonden.


Tekenwedstrijd; alle jeugdleden, tot 18 jaar, kunnen een tekening maken voor de oefenkooi, zoiets als wij steeds met krijt deden tijdens de jeugd toss.

Prijs; een can met ballen en de winnende tekening wordt op de achterwand van de oefenkooi geschilderd tijdens NL Doet. De tekening kan je Inleveren bij één van de bestuursleden of in de kantine of op De Noord 107. Doe je dat voor 15 januari 2022? Dan kunnen wij tijdens de ALV de prijswinnaar bekend maken.

5. Poeisz actie
T.V. De Noord is hiervoor aangemeld. Maar of wij weer me mogen doen dat is nog niet bekend…. Typte ik 20 dec…juist voor het versturen van deze nieuwsbrief kwam er een mail binnen...We mogen meedoen! De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 14 februari tot en met zondag 10 april 2022 in de Poiesz supermarkt in Grootegast.

6. ALV 10 feb 2022
Tijdens de ALV nemen wij afscheid van Job Mol als voorzitter van onze vereniging. De komende bestuursperiode is een periode van consolidatie en de puntjes op de i zetten. Er is een nieuw clubgebouw, tennispark en de financiële situatie is gezond.


Naast het voorzitten van de 6 à 7 bestuursvergaderingen per jaar en de jaarlijkse ALV, overleg je 4x per jaar met alle voorzitters van de tennisverenigingen in het Westerkwartier en de KNLTB.
Je hoeft niet deel te nemen aan wedstrijden of te kunnen tennissen om voorzitter van T.V. De Noord te zijn.


Wil je meer informatie of je interesse kenbaar maken? Neem dan contact op met Job via [email protected] of 06 48 548 441

Jeugdcommissie lid;
Sinds enige tijd zijn wij op zoek naar iemand die de jeugdcommissie wil gaan versterken. Wat is de bedoeling? Het tennis leven voor de jeugd leuk en gezellig maken door het organiseren van de jeugdtoss en wedstrijden voor de jeugd, samen met de technische commissie en het bestuur. Lijkt jou het leuk om daarmee te helpen? Meld je dan aan via [email protected]

Ledenadministratie;
Feikje Schreuder gaat, na jaren de ledenadministratie te hebben verzorgd, stoppen met haar werkzaamheden. Wij zoeken daarom iemand die door haar ingewerkt wilt worden om deze taak van haar over te nemen. De ledenadministratie is grotendeels geautomatiseerd, dus
enige ervaring met computers is van belang. Naast het verwerken van de administratie is informatie geven aan potentiële leden één van de belangrijkste taken. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Feikje [email protected]
Heb je er zin in om onze nieuwe ledenadministrateur te worden? Meld je dan aan via [email protected]


7. 2021 – 2022
Het is voor iedereen een erg vreemd jaar geworden. Een jaar wat we ons allemaal lang zullen herinneren.
We kunnen alleen maar hopen dat 2022 een beter jaar zal worden. Wij gaan ervoor.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 14964020

Tennispark TV de Noord

Provincialeweg 145
9861 RA GROOTEGAST

KVK-nummer

40023066