Nieuwsbrief 19 november 2020

Nieuwsbrief 19 november 2020

Trainersnieuws

Henri Scheeringa heeft zich vele jaren ingezet voor T.V. De Noord. Maar na zoveel jaar wordt het tijd voor een nieuwe trainer. Wij zijn het gesprek daarover aangegaan en begripvol en in goede verstandhouding hebben wij de samenwerking afgerond. Wij gaan afscheid van hem nemen als trainer en we zullen daar op een nader moment uitgebreid bij stilstaan.  

De lessen van Henri worden overgenomen door Doeko Berghuis. Doeko en Henri zijn goed met elkaar bevriend en hij is mede door Henri voorgedragen als trainer. Doeko is woont in Opende en zal de lessen voor aankomende winter verzorgen. Indien het van beide kanten goed bevalt dan zal Doeko voor het verdere vervolg de lessen gaan verzorgen.

Winterlessen

De lessen zullen aanvangen in December op de woensdag, voor de jeugd zal dit zijn vanaf 16.00 uur en de senioren vanaf 19.00 uur.

Kosten Senioren             : 10 lessen voor € 69,-

Jeugd                            : 10 lessen voor € 59,-

Voor groepen van 6, 7 of 8 spelers duurt een les 60 minuten. Voor groepen van 4 of 5 spelers duurt een les 50 minuten.

Opgave voor de lessen kan bij Hidde Veenstra via: [email protected] Vermeld hierbij, indien gewenst, de voorkeur voor tijdstip zodat we hier zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden.

Vooruitblik 2021 competitie

Op dit moment is het spelen én organiseren van wedstrijden niet toegestaan als gevolg van de geldende coronamaatregelen en niemand weet precies hoe het verder gaat. We houden voortdurend in de gaten wat de aanpassingen van de coronamaatregelen betekenen voor de organisatie van de Voorjaarscompetitie en zullen hier waar nodig tijdig op anticiperen.

Wanneer we in 2021 nog steeds met de 1.5 meter regelgeving te maken hebben, dan zoeken we naar de beste oplossing(en) om toch competitie te kunnen spelen en zullen we je hier tijdig over informeren. Voor iedere tennisser is er een competitievorm die bij hem of haar past. Er is een zeer divers competitieaanbod; op iedere dag van de week, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin.

Zie bijgevoegde schema of Competitieaanbod voor het aanbod.

Vragen, opmerkingen of opgave kan bij Hidde Veenstra via: [email protected]

Corona regels per 19 november 2020

 Yes we mogen weer los met dubbel spel. Voor alle Corona regels zie onderstaande link https://corona.knltb.nl/nieuws/2020/11/corona-update-dubbelen-en-trainen-met-4-per-baan-mag-weer/          

 ALV 2021

Hopelijk kunnen wij elkaar treffen tijdens de ALV op 3 februari 2021. Noteert u deze datum alvast in uw agenda?  

Kantine

De nieuwe kantine krijgt kleur. Hieronder een impressie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 48548441

Tennispark TV de Noord

Provincialeweg 145
9861 RA GROOTEGAST

KVK-nummer

40023066