Nieuwsbrief 14 maart 2021

Nieuwsbrief T.V. De Noord, 14 maart 2021

Nieuwbouw/oude locatie;

De nieuwbouw nadert steeds meer zijn voltooiing. De vloer van de berging in de kantine is gerepareerd, de kast kan weer in elkaar gezet en ingericht worden. Er wordt druk getimmerd aan een nieuwe bar.
Er moet nog een roldeur geplaatst worden tussen het keukenblok en de voorraad kast en daarnaast nog tal van klussen.
Op het terrein gaan de groundsmen Hedera planten rond de Jeu de Boule banen en zodra het mooie weer aanbreekt wordt de tennistrainer in de oefenkooi geplaatst.

De oude locatie is vrijwel ontmanteld, de meterkast moet nog verwijderd worden door de netwerkbeheerder en de lichtmasten zijn verkocht maar nog niet opgehaald. Het tennispark aan De Noord is verleden tijd.

 

Baanonderhoud

Er is een zoutstooier aangeschaft om algen en mosgroei op de banen tegen te gaan. De groundsmen gaan daar, indien nodig, de banen mee behandelen. Tref je witte of wit uitgeslagen banen aan dan komt dat dus door de behandeling met het zout. Het kan dus beslist geen kwaad!

Om de banen in goede conditie te houden is het van belang dat na iedere keer spelen de banen geveegd worden. Neem je dan ook de randen naast en achter het veld mee? Graag tot aan het hek en ook tussen de banen in.

Corona maatregelen

Vanaf 16 maart mag een weer gedubbeld worden!! De overige maatregelen blijven van kracht. Dus helaas nog niet even gezellig nazitten of douchen.
Ga je dubbelen dan mag er onderling niet van spelers of baan gewisseld worden.


Tennisles


Binnenkort komt de uitnodiging voor de voorjaarstennislessen. Hou de mail en Facebook in de gaten.

Introducees

Afgelopen tijd is er wat onduidelijkheid ontstaan over het gebruik van de banen door niet leden. Al jaren is deze regeling er op basis van goed vertrouwen. In de oude kantine hing een intekenlijst waarop je de naam van de introduce kon noteren of je stuurde een app naar de penningmeester zoals op de website vermeld staat, zie https://www.tvdenoord.nl/introducees
Door de verhuizing kon je gebruik maken van de melding bij de penningmeester, maar helaas werd daar de laatste tijd geen gehoor aan gegeven. Daarom heeft de penningmeester nu zelf facturen moeten versturen. Uit coulance is dat niet over 2020 gedaan. Wilt u er in het vervolg weer rekening mee houden?

Nieuwe leden

Super mooi dat wij de afgelopen weken weer een aantal nieuwe leden welkom hebben mogen heten.
Om iedereen persoonlijk te ontmoeten en om een info avond organiseren zit er, door de Corona, helaas nog niet in.
Op de website is er nu een tennis ABC geplaatst waardoor je de meeste info sneller kunt vinden. https://www.tvdenoord.nl/tv_de_noord_tennis_abc

Van harte welkom bij onze club en veel tennis plezier toegewenst.

Baan reserveren

Het reserveren van een tennisbaan lukt niet bij iedereen. Onderstaande een overzicht van een aantal problemen en de oplossing ervoor;

- Reserveren moet via onze eigen website, niet via de site van de KNLTB!

- Clublidnummer of KNLTB / Bondsnummer is nodig voor het inloggen, deze staan op het KNLTB pasje en bij je gegevens onder mijn club, https://www.tvdenoord.nl/mijn ,op de website. Alle leden hebben voor mijn club een inlogcode en wachtwoord gekregen. Werkt de inlogcode niet / weet je je code niet meer / ben je je pasje kwijt? Neem dan contact op met Feikje Schreuder [email protected] 0594-613514 of met Marianne [email protected] 06 14 96 40 20 (liefst per app)
- Ga je spelen met een clublid? Vink dan de naam aan bij mede speler. Als je hier een paar letters van de naam typt dan popt de juiste naam op, deze kan je dan aanklikken.

- Ga je spelen met een introduce? Type dan de naam en mailadres bij Introducee. Het mail adres wordt alleen gebruik om een bevestiging van de baanreservering heen testuren.

Via de website, https://www.tvdenoord.nl/baan_reserveren_handleiding kan je het allemaal stap voor stap doornemen.

Voorjaars Competitie

Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april heeft de KNLTB besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen. Dit betekent dat de eerste speeldag voor de competitie nu gepland is op zondag 25 april. Wordt vervolgt.

Het Grootegast Vrij Open toernooi

De voorbereidingen zijn al in gang gezet. De toestemming van de KNLTB is binnen, de kleedkamers zijn gereserveerd. Nu duimen dat de Corona weer geen roet in het wedstrijd schema gooit. Heb jij week 35 ook al gereserveerd?

G-Tennis

Het bestuur heeft een verzoek gekregen of tennissen voor mensen met een beperking ook bij T.V. De Noord mogelijk is. Een goed idee wat ons betreft, maar onze banen zijn niet geschikt voor het gebruik van een rolstoel. Daarvoor kan men terecht in Niekerk.
Wij zijn nu aan het kijken wat T.V. De Noord moet doen om G tennis mogelijk te maken. Is er animo voor in onze regio?

Heb jij hier ideeen over of heb je ervaring met G tennis of ben je bekend met of werk je met mensen met een beperking? Zou je dan willen helpen met het opstarten hiervan en eventueel, in een later stadium, het begeleiden van de nieuwe leden in deze doelgroep?
Meld je dan aan bij Marianne Mijdam 06 14 96 40 20

Onzeclubwinkel.nl

Een makkelijke manier om onze mooie club te sponsoren zonder dat het je iets kost. Sterker nog je hebt er zelf ook voordeel van. Als we dit met zijn allen doen worden alle kleine beetjes een hoop. Hoe werkt het?
Je kan je aanmelden via:
https://www.onzeclubwinkel.nl/v2/index.php?page=aanmelden&ref=53351&club=12387
je komt dan op onderstaande pagina.

vul hier de info in en je bent geregistreerd en gekoppeld aan onze mooie club.
Ben je dan klaar? Eigenlijk wel. Als je voortaan online gaat winkelen bij een van de ongeveer 400 winkels ga je eerst naar onzeclubwinkel.nl. Meld je aan met de info die je net zelf hebt ingegeven en zoekt op hun site naar de winkel waar je wilt winkelen. Als je via de knoppen op hun site naar je winkel gaat is de link al gelegd. Jij kan shoppen en na een aantal weken zien we in de saldo’s op de website van onzeclubwinkel.nl hoe ons saldo langzaam stijgt.
Onzeclubwinkel.nl is ook te vinden via tvdenoord.nl.

Mocht je nog vragen hebben stuur mij dan een mailtje dan komen we er samen wel uit.
[email protected]


OnzeClubwinkel vind het belangrijk dat ook lokale sponsoren de kans krijgen om hun webshop te promoten. Daarom wordt vanaf nu elke week een kleinere webshop in de schijnwerper gezet.

Sponsoren

Er is nog ruimte voor nieuwe winddoeken en reclameborden. Heb je hier belangstelling voor of het bedrijf waar je werkt? Neem dan contact op met Job Mol [email protected] 06 48 54 84 41

Westerkwartier 17+ open tennistoernooi, ook voor de tennissers die nog geen wedstrijd ervaring hebben

Voor wie:
Alle leden in het Westerkwartier
Wanneer en waar:
17, 18, 19 en 20juni in Grijpskerk
Categorie:
HD, DD en GD: 6, 7 en 8
Opgave:
Via toernooi.nl, Westerkwartier 17+ open
Contact:
Lourens:[email protected] 0653228377
Mirjam:[email protected] 0651193856

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 48548441

Tennispark TV de Noord

Provincialeweg 145
9861 RA GROOTEGAST

KVK-nummer

40023066