Poiesz Grote Club actie

Steun Tennisvereniging De Noord met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Dat is winst voor ons en euro's voordeel voor u! Doe de Jeugd Sponsor Munten die u ontvangt bij uw boodschappen in de koker van onze vereniging bij de Poiesz supermarkt in Grootegast, zo helpt u ons mee om te investeren in onze jeugdspelers. Of spaar uw munten op, doe minimaal 25 sponsormunten in een zakje* , briefje met uw naam, adres en telefoonnummer erbij en lever het geheel in bij;

  • Froukje Buter Leeuwerik 12 in Grootegast
  • Folkert Boonstra Hoofstraat 133 A in Grootegast
  • Erik van Deel De Wieren 21 in Lutjegast
  • Brievenbus T.V. De Noord, De Noord 28, 9861 AN Grootegast
  • Of 6 april tijdens onze aanwezigheid bij de Poiesz Grootegast, tussen 10.00 en 15.00 uur.

U maakt kans op mooie prijzen o.a. zomer abonnement van T.V. De Noord, cadeaubon voor een pedicure behandeling bij Pedicure Friesland, een moederdag ontbijt voor 2 personen. Met uw bijdrage hoopt het bestuur een oefentoestel te kunnen kopen, zoals hiernaast staat afgebeeld. m.b.v. dit apparaat kan je zonder medespeler/tegenstander de tennisslagen oefenen. Dat is goed voor de techniek en snelheid. Helpt u ons mee deze wens te realiseren?

U wordt alvast Hartelijk Bedankt voor uw bijdrage! Heeft u een bedrijf? En lijkt het u mooi om uw naam op de Tri-tennismat te zien staan? Neem dan contact op met 06 14 96 40 20. Liked u deze actie ook op Facebook? Poiesz * u mag zo vaak meedoen als u wilt.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 48548441

Tennispark TV de Noord

Provincialeweg 145
9861 RA GROOTEGAST

KVK-nummer

40023066